Nyheter

7. mars 2024
Vellykket EDGECAM brukermøte

Bildetekst: Ørjan Undheim presenterer “What`s new 2024”

Vi arrangerte nylig årets EDGECAM brukermøte på Hotell Jæren. En rekordstor påmelding med 50 deltakere var samlet for et to dagers møte med flere spennende foredrag. Våre teknikere presenterte “Whats new 2024” samt tips og triks.

Vårt CAM-team presenterte den ferskeste EDGECAM-versjonen og nye verktøy og skapte et forum for kunnskapsutveksling og læring. Hexagon, produsenten av EDGECAM, delte viktig innsikt og inspirasjon til våre brukere. NMI Mekaniske stilte opp med sin digitaliseringsreise, som har oppnådd bemerkelsesverdige resultater ved bruk av EDGECAM, Wiintool og offline-programmering. De kunne vise til en imponerende dobling av spindeltiden på sine maskiner.

Jærtek guidet deltakerne gjennom de nyhetene i 2024-versjonen og ga verdifull innsikt i potensialet til offline-programmering i effektivisering av produksjonen. Diskusjonene og spørsmålene som oppsto, reflekterte den stadig voksende digitaliseringen av bransjen og behovet for innovasjon.

NMI Mekaniske delte deres digitale reise og forklarte hvordan offline-programmering har bidratt til økt produksjonskapasitet og redusert antall feil. Digitaliseringen har dermed skapt en smidigere arbeidsflyt og forbedret lønnsomhet for bedriften.

Med temaer som Hexagon Designer, Tombstone Manager og Toolstore på agendaen, fikk deltakerne en unik mulighet til å utforske fremtidige muligheter. Brukermøtet var ikke bare en plattform for kunnskapsutveksling, men også en mulighet til å styrke fellesskapet og skape en dypere forståelse for bransjens behov og trender.

Vi arrangerer kurs i EDGECAM, se oversikt på våre kurssider eller kontakt oss for skreddersydde løsninger.

En stor takk rettes til Hotel Jæren for deres enestående gjestfrihet og utmerkede service. Arrangementet var en suksess, og vi ser frem til fremtidige samlinger.

Vil du ha invitasjon til neste brukermøte? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få informasjon, nyheter og invitasjoner rett i din innboks.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Stian Undheim

Stian Undheim

Kunderådgiver/salg

Vil du lære mer om dette?

Ta kontakt med Stian!