Partnere

Dassault Systémes 

Dassault Systèmes er et fransk selskap som er anerkjent som en global leder innen 3D-design, 3D digital mock-up og produkt-livssyklusstyring (PLM) programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1981 av den franske entreprenøren og matematikeren Francis Bernard. Selskapets visjon er å transformere måten produkter blir utviklet, produsert og støttet på ved å tilby innovative digitale løsninger.

Med en kombinasjon av avansert teknologi som virtual reality (VR), augmented reality (AR) og kunstig intelligens (AI), streber Dassault Systèmes etter å skape digitale tvillinger av fysiske produkter og prosesser. Disse digitale tvillingene gjør det mulig å simulere og optimalisere ytelsen til produkter og systemer, noe som kan føre til bedre beslutninger og økt effektivitet.

Hexagon

Hexagon er et globalt teknologiselskap med hovedkontor i Sverige. Selskapet er kjent for å levere løsninger innenfor måleteknologi, produksjon, design og visualisering. Hexagon ble grunnlagt i 1992, og har siden den gang vokst til å bli en ledende aktør innen sitt felt.

Hexagon er kjent for sin programvare innen design, produksjon og visualisering. Hexagon hjelper bedrifter med å optimalisere produksjonsprosessen, forbedre kvaliteten og redusere kostnadene. 

CG Tech

CGTech er et amerikansk programvareselskap som er spesialisert innen simulering, optimalisering og verktøybanegenerering for produksjon. Selskapet ble grunnlagt i 1988 og har sitt hovedkontor i Irvine, California. CGTech er mest kjent for sitt flaggskipprodukt, VERICUT. 

VERICUT er en av de mest avanserte løsningene for maskinsimulering og verifikasjon i produksjonsindustrien. Programvaren gir brukerne mulighet til å simulere hele produksjonsprosessen, fra råmaterialer til det ferdige produktet.

WinTool

WinTool er et ledende programvareselskap som spesialiserer seg på verktøyadministrasjon og -styring for produksjonsindustrien. Selskapet ble grunnlagt i 1991 og har sitt hovedkontor i Winterthur, Sveits. WinTool tilbyr en omfattende programvareløsning som hjelper 

 administrere og optimalisere bruken av verktøy i produksjonsprosessen. Deres løsning gir bedrifter mulighet til å ha full kontroll over sine verktøy, inkludert verktøybibliotek, verktøyadministrasjon, verktøydatahåndtering og verktøykalkulasjon.

Eficad

Eficad er et programvareselskap som fokuserer på utvikling av CAD-løsninger for bruk i design- og konstruksjonsindustrien. Selskapet ble grunnlagt i Frankrike i 2003 med mål om å levere kraftige og brukervennlige verktøy som hjelper ingeniører, designere og arkitekter med å skape innovative og nøyaktige 3D-modeller. Eficads produkter er 

kjent for sin brukervennlighet og intuitive grensesnitt. Selskapet fokuserer på å levere verktøy som er enkle å lære og bruke, samtidig som de opprettholder høy kvalitet og nøyaktighet. Med sin ekspertise innen CAD og bransjespesifikke løsninger fortsetter Eficad å være en pålitelig partner for designere, ingeniører og arkitekter over hele verden.

DriveWorks

DriveWorks Ltd er et britisk programvareselskap som ble grunnlagt i 2001 av Glen Smith og Maria Sarkar. Selskapet spesialiserer seg på utvikling av automatiseringsløsninger for konstruksjons- og produksjonsindustrien. Hovedproduktet deres er Driveworks, en programvareløsning som 

brukes til automatisering av design- og konfigureringsprosesser. Driveworks fungerer som et tillegg til SolidWorks for å legge til automatisering og konfigurasjonsfunksjonalitet. Selskapet har et tett samarbeid med SolidWorks-forhandlere og et globalt nettverk av partnere for å levere og støtte Driveworks-løsninger over hele verden.

Eirik Njærheim

Eirik Njærheim

Daglig leder

Vil du lære mer om dette?

Ta kontakt med Eirik!