Om Jærtek

Fra idé til produkt og smartere produksjon

Jærtek er et teknologiselskap som holder til i moderne lokaler i Forum Jæren på Bryne. Vi utvikler og selger programvare, tilbyr konsulenttjenester og opplæring for våre kunder og partnere.

Våre hovedvirksomhetsområder er CAD, CAM, dokumentkontroll (PDM) og kompetansestyring. Her leverer vi behovskartlegging, programvare, implementering, opplæring og oppfølging. Ofte vil det være synergier mellom de ulike områdene. Derfor snakker alle våre løsninger sammen. Vi kan også skreddersy og spesialtilpasse løsningene.

Jærtek hjelper deg å finne og ta i bruk de beste teknologiske løsningene som finnes på markedet. Du blir også del av et aktivt, landsdekkende og teknologisk ledende bedriftsnettverk.

Vi gir industrien konkurransekraft gjennom riktig teknologi

Teknologisenteret Jærtek ble startet i 1987 for å gjøre norsk industri mer konkurransedyktig gjennom bedre teknologi. Jærtek ble en pådriver for at industribedrifter skulle innføre datateknologi.

Gjennom spisskompetanse, bred erfaring, høyteknologiske kunder, aktive nettverk, kunnskapsformidling og markedets beste produkter, er vi i dag en av Norges fremste pådrivere for utvikling av effektive og lønnsomme teknologiløsninger.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Våre ansatte

Jærtek teamet består av 16 ansatte med ulik bakgrunn. Kombinasjonen av teknisk kompetanse og relevant erfaring fra ulike industrier blant våre ansatte er noe våre kunder kan nyte godt av. Det viktigste for oss er å hjelpe våre kunder til å bli enda bedre.

Våre partnere

Vi jobber sammen med de aller beste leverandørene av programvare i verden, og det er vi skikkelig stolt av. Det som kjennetegner partnerne våre er at de er i konstant utvikling for å utvikle nye og innovative programvarer.

Historie

Jærtek ble etablert som en stiftelse i 1987. Bak stod 45 bedrifter, 8 kommuner, Rogaland Fylkeskommune og A-etat (NAV). Formålet var gjøre ny teknologi tilgjengelig for industri og næringsliv.

Bærekraft

Vi har fokus på bærekraftig utvikling, både innad i bedriften og for våre kunder. Produktene vi leverer er gode system/verktøy for de bedriftene som vil jobbe sikrere, samt mer miljøvennlig og bærekraftig.