Tjenester

Vi kan hjelpe deg med alt du trenger for å effektivisere din arbeidshverdag. Våre ansattes høye kompetanse og lange erfaring gir deg de beste rådene enten du skal starte opp med bruk av ny programvare eller om du ønsker å endre din nåværende arbeidsmåte. Vi har dyktige kursholdere som kan gi deg opplæring i akkurat det du skulle trenge å lære.

Nedenfor ser du en oversikt over hva vi kan hjelpe deg med, og vi ser frem til å høre fra deg.

Rådgivning

Den digitale reisen må starte et sted! Med god rådgivning fra oss i Jærtek kan våre kunder spare seg mye frustrasjon, gi bedre arbeidsprosesser og ikke minst – gi bedriften en bedre bunnlinje.

Konsulentarbeid

Våre dyktige konsulenter har en smittsom interesse for både faget og våre produkter samt lang erfaring i bruk av produktene. Hver dag strever våre ansatte etter å lære noe nytt som igjen vil komme kundene våre til gode.

Prosjektstyring

I den digitale verden er prosjektstyring undervurdert. Det er mange forskjellige interessenter som har egeninteresse i ulike deler av prosjekter. Det er en stor og ulik mengde data som skal snakke sammen, og hvor og hvordan oppstår data?

Kompetansestyring

Mange virksomheter opplever et økende krav om dokumentasjon av organisasjonens kompetanse. Det kan eksempelvis være i forbindelse med anbudsforespørsler, eller ved ettersyn av myndighetspålagte krav til kurs eller sertifikater. Vårt egenutvilede system KOS, er et system som enkelt gir deg oversikten på din bedrifts kompetanse med noen få tastetrykk.

Kurs

Vi tilbyr kurs i alle programvarene vi selger. Kursinnholdet blir jevnlig oppdatert av våre leverandører slik at våre kunder, til enhver tid, er sikret å få tilgang på de nyeste funksjonene i de beste systemene på markedet.

Webinar

Vi leverer gratis webinar for at du lett skal kunne holde deg oppdatert i programvarene dine for få mest mulig utbytte av dem. Vi kjører jevnlige «What’s New» der vi forteller om oppdateringene som er gjort siden fjoråret og vi produserer løpende tips og triks videoer.

Workshop

Sammen kan vi optimalisere din bedrift! Det er bra å gjennomføre en workshop for å kartlegge hvor data oppstår, hvor data skal benyttes og hvordan den kan gjenbrukes. Det å ta et fugleperspektiv på prosess og dataflyt er ofte veldig verdifullt. Vi hjelper deg gjerne med dette.