Kurs

Ta et kurs og øk kompetansen din! 

Vi tilbyr kurs i Solidworks, Edgecam og i alle de andre programvarene vi selger. Kursinnholdet blir jevnlig oppdatert av våre leverandører slik at våre kunder, til enhver tid, er sikret å få tilgang på de nyeste funksjonene i de beste systemene på markedet.

Tilbakemelding fra våre deltakere er at selv de erfarne brukerne av programvarene ser nytte i kursing da de fleste programmene vi har oppdateres flere ganger årlig.

Etter endt kurs vil hver deltaker motta et kursbevis.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan melder jeg meg på kurs?

Jærteks kursportal gir deltakerne full informasjon og muligheter til å selv administrere kurspåmelding og avmelding. Opplæringsansvarlige kan få tildelt passord for å administrere kursdeltakelse for flere ansatte i sin virksomhet.

Trenger du hjelp til påmelding? Ta kontakt med oss på post@jaertek.no eller ring oss

Kan jeg melde meg av kurset?

Fram til påmeldingsfristen som du finner i kursoversikten, kan du på melde deg av via MIN SIDE. Avmelding etter fristens utløp belastes full deltakeravgift. Dette gjelder alle deltakere uansett avtale.

Trenger jeg kursmateriell?

For at du skal få best mulig utbytte av  din deltakelse blir det utdelt undervisningsmateriell på de fleste av våre kurs. Kursmateriellet består av lærebøker/manualer eller digitale filer. Undervisningsmateriellet er IKKE inkl. i prisen.

Når er undervisningen?

Undervisningen starter normalt kl 08:00 og avsluttes kl 15.00. Blir du forsinket fra å møte i tide, vennligst ta kontakt med din kursleverandør. Telefonnummer finner du på kursinkallingen.

Hva er inkludert i kurset?

Deltakerne får:

– Kursmateriell (de fleste kurs)

– Kursbevis

– Betalt lunsj i forum Jærens kantine i 2. etasje

– Gode priser på hotellovernatting 

Hvor finner jeg overnatting?

Vis til Jærteks avtale med hotellene når du bestiller rom.

Jæren hotel, telefon 51 77 11 00

Bryne kro og hotell, telefon 51 77 75 00

Kontakt oss om kurs

Kryss av

15 + 10 =

Stian Undheim

Stian Undheim

Kunderådgiver/salg

Vil du lære mer om dette?

Ta kontakt med Stian!