Nyheter

15. februar 2024
Vi er i Dallas

Bildetekst: Vi er i Dallas og 3DEXPERIENCE World 2024

11.-14. februar samles bransjeledere, ingeniører og leverandører fra hele verden i Dallas for 3DEXPERIENCE World. Arrangementet er en stor arena for læring, deling av kunnskap og for å engasjere seg i de nyeste innovasjonene.

Jærtek, en ledende aktør i Norge, deltar på messen med et team bestående av salgssjef Gunnar Laland, Ronny Myklebust, Tobias Botnermyr og Thomas Lura. Teamet vårt er klare for en uke med inspirerende foredrag, utforsking av nye innovasjoner og nettverksbygging når Dassault Systems og SolidWorks åpner dørene for årets store begivenhet.

Foredrag og kunnskapsdeling

På programmet står foredrag ledet av de beste i bransjen. Våre dyktige konsulenter Thomas og Tobias er tilstede i Dallas for å bli oppdatert på de nyeste funksjonene i SOLIDWORKS. 

Ønsker du å holde deg oppdatert på de nyeste funksjonene i SolidWorks?

Vi har satt opp flere kurs denne våren. Klikk her for oversikt og påmelding.

Messeområdet

På Kay Bailey Hutchinson Convention Center er det satt opp et omfattende messeområde der Dassault og deres partnere viser frem sin nyeste teknologi. Her blir det presentert innovative løsninger og spennende produkter. Læringen fra messen vil være svært verdifull for Jærtek i møtet med våre kunder.

En viktig stopp på messen blir hos DriveWorks, der Jærtek ønsker å lære mer og samarbeide for å finne gode løsninger for våre kunder. Med et langvarig samarbeid bak oss med SolidWorks og DriveWorks, ser vi på denne messen som en unik mulighet til å møte bransjekolleger og sammen drive innovasjon til beste for våre kunder.