Bloggpost

8. mai 2024
Skap fotorealistiske bilder av 3D-modeller

Opplever du det som vanskelig og tidkrevende å skape fotorealistiske bilder av 3D-modeller? Mange opplever at rendering (prosessen med å skape 3D-bilder basert på en 3D-modell) kan være en utfordrende oppgave. Ofte blir bildene brukt til markedsføring av produktet og det trengs bilder som enkelt og raskt kan endres på design. 

Hvorfor er høykvalitets 3D-bilder viktig?

Høy kvalitet på 3D-bilder resulterer i et mer realistisk og profesjonelt utseende. Dette er spesielt avgjørende når det brukes i for eksempel produktutvikling, hvor målet er å presentere produkt eller idé på en overbevisende måte.

Gode grunner til å ha høy kvalitet på produktbildene:

1. Brukes 3D- bildene til å kommunisere komplekse konsepter, design eller ideer, er høy kvalitet avgjørende for å sikre at budskapet formidles tydelig.

2. Bruk av 3D-bilder som visuelt blikkfang på nettsiden. Høy kvalitet spiller en avgjørende rolle i å holde på brukerens oppmerksomhet og engasjement.

Hvorfor er 3D-bilder med kort renderingstid viktig?

Prosessen med rendering innebærer komplekse beregninger som simulerer belysning, materialer, skygger og andre visuelle effekter for å skape et realistisk bilde eller animasjon.

Kort renderingstid er viktig for å forbedre produktiviteten og arbeidsflyten. Hvis renderingtiden er lang, kan det forsinke prosjektet og gjøre det vanskeligere å gjøre raske justeringer. I tillegg kan kort renderingstid gi designere muligheten til å eksperimentere mer og raskere med forskjellige innstillinger, effekter og design. Det øker fleksibiliteten og dynamikken i kreativitetsprosessen.

Skap fotorealistiske produktbilder av 3D-modeller.

Vil du unngå 3D-bilder av lav kvalitet og med lang renderingstid? Ta i bruk SOLIDWORKS Visualize.

SOLIDWORKS Visualize er en rendering-programvare designet for å ta 3D-modeller opprettet i SOLIDWORKS og gjøre dem om til fotorealistiske bilder eller animasjoner.

SOLIDWORKS Visualize er en del av alle SOLIDWORKS Professional-lisenser og SOLIDWORKS Premium-lisenser og har et svært brukervennlig grensesnitt.

Trykk på videoen nedenfor og få en gjennomgang av hva som kan gjøres i SOLIDWORKS Visualize.

 

Vi har kurs i Visualize. Se kursoversikt her!

Bli med oss inn i fremtiden, meld deg på nyhetsbrev